Junts per Berga retreu al govern no haver cobert les dues vacants del Patronat de la Residència: “Fa més d’un any que esperem”

El principal grup de l'oposició reclama que es nomenin els dos representants de la ciutadania abans d'aprovar el pressupost per al 2022

Junts per Berga reclama al govern municipal que nomeni les dues persones que representen la ciutadania dins el Patronat de la Residència Sant Bernabé. Les dimissions de Núria Arnau, l’octubre del 2020, i de Conxita Medina, el gener del 2021, encara no s’han cobert. Fonts de Junts per Berga esmenten que “l’equip de govern liderat per la CUP i ERC es va comprometre a reemplaçar aquests dos càrrecs, però fa més d’un any que esperem”.

Alhora, Junts per Berga denuncia aquesta situació anòmala, atès que el patronat
hauria d’estar compost per tots els seus membres i més tractant-se d’unes places de representació de la ciutadania, i amb decisió directa en aquest òrgan. I subratllen que “aquest govern divaga, perd el temps i ha estat incapaç de cobrir els dos càrrecs”.

La formació és partidària de nomenar els representants de la ciutadania abans de l’aprovació del pressupost per al 2022. En aquest sentit, també defensa que les vacants haurien de ser cobertes per “persones amb experiència en el món assistencial i de la salut, podent comptar amb un punt d’expertesa”.

X