Gironella s’obre al món del Playmobil amb una fira temàtica a l’Espai el Blat

Serà el primer cap de setmana d'abril, els dies 2 i 3, a l'Espai el Blat, i inclourà diorames temàtics Playmobil, tallers i atraccions per als infants, punts de venda d’articles especialitzats i food trucks

Gironella acollirà per primera vegada una Fira Playmobil. Serà el primer cap de setmana d’abril, els dies 2 i 3, a l’Espai el Blat, i la mostra inclourà diorames temàtics Playmobil, tallers i atraccions per als infants, punts de venda d’articles especialitzats i food trucks.

L’Espai el Blat serà l’epicentre de la Fira, i al seu interior es podran visitar els diorames temàtics, mentre que el porxo i l’aparcament hi haurà les food-trucks, les atraccions i inflables, les parades amb productes únics de Playmobil i els tallers infantils. Per accedir a l’exposició serà necessari pagar 1 euro per l’entrada (gratuïta a menors de 3 anys), i els tallers tindran un preu d’1,5 €.

Un joc als aparadors dels comerços

Santi Felius, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que paral·lelament, i per anar ambientant, s’ha organitzat un concurs als comerços del municipi, en el que se sortejaran 10 packs de productes Playmobil: “Aquella mateixa setmana diversos establiments tindran un petit diorama exposat a l’aparador amb un element discordant”.

Les persones que vulguin participar en el joc hauran de demanar la seva butlleta a un dels establiments adherits, i recórrer els aparadors de la resta per identificar quin és l’element discordant de cadascun. “Un cop tinguin la butlleta degudament emplenada l’hauran de dipositar a l’urna ubicada a l’Espai el Blat”, ha matisat Felius. Els guanyadors s’anunciaran el mateix diumenge, dia 3 d’abril, a la tarda, a la Fira Playmobil.

L’Ajuntament ha entregat invitacions a tots els infants que cursen Educació Primària al municipi. També s’ha ofert als centres poder visitar l’exposició de manera gratuïta el divendres, 1 d’abril, a la tarda.

X