L’Ametlla de Merola emociona i presumeix de cultura en un capítol entranyable del Foraster de TV3

Aquest dilluns un dels programes estrella de la televisió pública catalana ha dedicat un capítol a l'Ametlla de Merola. I l'episodi ha servit per ensenyar a tot el país la vida i la cultura que es respira entre els carrers de la colònia

La novena temporada del Foraster de TV3 ha fet parada al Berguedà. Aquest dilluns s’ha emès un capítol dedicat a l’Ametlla de Merola. I l’episodi ha servit per ensenyar a tot el país la vida i la cultura que es respira entre els carrers de la colònia.

Durant el capítol, Quim Masferrer va conèixer algunes de les ànimes del poble, des del Mateu i les seves habilitats com a guia turístic fins a l’Enric i la seva falera per repartir diaris cada matí. També va viure un assaig dels pastorets i va quedar embadalit amb la capacitat de mobilització popular que té la funció.

Et vas perdre el capítol? Recupera’l AQUÍ

X