Gironella impulsa la primera trobada de jocs de taula al municipi

Se celebrarà el 18 de març a l’Espai el Blat

L’Ajuntament de Gironella ha presentat aquesta tarda la primera trobada de jocs de taula del municipi, que se celebrarà el 18 de març a la tarda a l’Espai el Blat, una jornada coorganitzada amb particulars del municipi i Guinó, impulsors del projecte.

La trobada començarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a les 12 de la nit. Al llarg de les 6 hores les persones assistents podran provar diversos jocs de taula, des dels més coneguts, com ara Aventureros al tren, 7 wonders o Splendor, fins a jocs més desconeguts. A més, també es podrà jugar al prototip del joc Els fills del faraó del gironellenc Toni Carreras, creat conjuntament amb els organitzadors de la trobada.

L’espai s’organitzarà en 3 zones i més de 20 taules de joc. Hi haurà dues zones de joc dirigit, una gestionada per l’Anònima, i l’altre per Guinó. En aquestes zones s’explicarà com jugar a diversos jocs, i es resoldran dubtes durant les partides. Pel que fa a la zona de joc lliure, les persones visitants podran agafar el joc que vulguin, i jugar-hi lliurement.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, explica que aquesta trobada és una bona oportunitat per recuperar els jocs de taula, i donar-los a conèixer al públic general. “Crec que és una molt bona oportunitat perquè els joves s’endinsin al món dels jocs de taula, els incorporin als seus moments d’oci, i puguin compaginar-los amb els videojocs”, ha destacat Felius.

X