Rosa Rodríguez Malé i Andrea Corominas, novetats al capdamunt de la llista de la CUP a Berga

Els guanyadors de les últimes dues eleccions han presentat l'ordre de la seva nova llista en un acte a la plaça Maragall

La candidatura de la CUP s'ha presentat aquest dissabte a la plaça Maragall

La CUP ha tancat el dissabte de presentacions de llistes per a les eleccions. Els guanyadors de les últimes dues eleccions ho han fet en un acte a la plaça Maragall i, tal com havien fet hores abans ERC, Berga Grup Independent i Junts, han desgranat l’ordre amb el qual es presentaran a les eleccions.

Les principals novetats de la llista que encapçalarà Ivan Sànchez són Rosa Rodríguez, directora de l’Escola de Música i Arts del Lluçanès, que serà la número 2, i l’anestesiologa de l’hospital Andrea Corominas, que serà la número 4. Entremig hi ha el regidor d’Urbanisme, Aleix Serra, i per darrere, els també regidors Isaac Santiago, Roser Rifà i Guillem Canal. Cap al final de la llista també hi ha sorpreses: la més significativa és la incorporació d’Aurora Fernández, actual presidenta de l’associació Ginkgo.

En l’acte han intervingut el candidat i actual alcalde, Ivan Sànchez, la número dos, Rosa Rodríguez, i el regidor de govern Eloi Escutia, que aquesta vegada figura entre els suplents. Tots tres han destacat que la llista “és un clar exemple del compromís dels veïns amb la ciutat” i han reafirmat que van a “guanyar per seguir desplegant el projecte transformador per a Berga“.

X