David Font arrasa i la seva nova agrupació, Més x Gironella, tindrà totes les cadires del ple

El 28M revalida la majoria que l'equip de David Font ja ha tingut els últims quatre anys, però confirma el canvi de color: de Junts a la nova agrupació d'electors que ha creat l'alcalde, que manté el carnet del PDeCAT.

Victòria incontestable de David Font a les eleccions a Gironella. La reconversió en una llista independent ha fet bons els pronòstics i l’alcalde revalida la vara sense problemes. L’equip de Font seurà en totes les cadires del ple, després de recollir 1862 vots, el 91,31% dels emesos. L’alternativa, la llista del PSC liderada per Francesc Xavier Ruiz, ha aconseguit 111 vots i no aconsegueix cap representació al ple.

Aquests resultats revaliden l’alcaldia i la majoria absoluta de l’equip de David Font, que fins ara penjava del paraigües de Junts amb el qual es va presentar a les eleccions del 2019. Font -que manté el carnet del PDeCAT– ha governat amb 9 de les 11 cadires del ple, mentre que ERC tenia les altres dues. Aquesta vegada, però, ni Junts ni ERC han concorregut als comicis i la nova corporació la integrarà l’agrupació d’electors Més x Gironella en solitari.

X