La primera alcaldessa de Puig-reig serà Eva Serra, de Junts

Canvi de color a Puig-Reig, Eva Serra serà la primera alcaldessa de Puig-reig, ja que Junts ha obtingut 6 dels 11 regidors del consistori.

Canvi de color a Puig-Reig, Eva Serra serà la primera alcaldessa de Puig-reig, ja que Junts ha obtingut 6 dels 11 regidors del consistori.

Aquests resultats arriben després d’un mandat en què ERC ha governat amb 6 regidors, mentre que Junts ha tingut les 5 cadires restants del ple. Tots dos grups, però, han canviat la seva primera espasa de cara a aquest 28 de maig. L’alcalde els últims vuit anys, Josep Maria Altarriba, ha deixat la primera línia política i ha passat el relleu a Elisabet Teixidor, número 4 el 2019; i Araceli Esquerra, de Junts, també deixa la política per passar el testimoni a Eva Serra, curiosament també la número 4 del partit fa quatre anys.