Junts perd un bastió: l’agrupació d’electors venç la llista de Josep Lara i manarà a Guardiola

Ferran Sayes, Agrupació d'Electors de Guardiola

Josep Lara perd la vara de Guardiola. L’agrupació d’electors de Guardiola ha guanyat aquest 28M per només 9 vots i gira la truita a l’Ajuntament. Els independents manaran amb quatre dels set regidors de l’Ajuntament, mentre que l’equip de Lara, de Junts, queda relegat a l’oposició, amb tres cadires.

Aquests resultats arriben després d’un mandat en què Junts ha governat amb 4 dels 7 regidors del ple. Les últimes eleccions es van decidir per només 12 vots de diferència a favor de la llista de Lara. El 2015 les urnes van dibuixar el mateix escenari, però amb major diferència de vots: l’antiga CiU, amb Lara al capdavant, va aconseguir 270 vots i l’agrupació d’electors, 232.

X