Les urnes donen via lliure a Josep Peixó per seguir governant a la Nou de Berguedà

La llista independent Per Un Poble Viu, amb l'actual alcalde com a número u, s'imposa a les eleccions a ERC, amb Mercè Fuentes de candidata.

L'alcalde de la Nou, Josep Peixó. TN TV3

El frec a frec entre l’agrupació d’electors Per Un Poble Viu (PUPV) i ERC a la Nou de Berguedà s’ha decantat a les urnes a favor dels independents. Josep Peixó serà l’alcalde del municipi quatre anys més després d’imposar-se a les eleccions a Mercè Fuentes, la cap de llista dels republicans. Fa quatre anys Fuentes liderava la llista independent on també hi havia Peixó, però a mig mandat una moció de censura la va expulsar de l’alcaldia i els regidors van acordar traspassar la vara a Peixó. Els independents tindran 4 de les cinc cadires del ple, mentre que ERC en tindrà 1. El PSC també es presentava, amb Ana Marcos, però no ha obtingut prou vots per entrar al ple.

X