Junts recupera Montmajor: Pep Algué serà l’alcalde els pròxims quatre anys

La balança es decanta cap al cantó de Junts en una de les batalles més renyides del Baix Berguedà

Canvi de color polític a Montmajor. Després de quatre anys de govern d’ERC, Junts ha recuperat un municipi on fins al 2019 sempre havia manat CiU. Pep Algué serà l’alcalde del municipi aquest mandat, després d’imposar-se en una de les grans batalles electorals del Baix Berguedà. La seva llista s’ha imposat a la de l’actual alcaldessa, Maria del Mar Monell, per 65 vots.

Fa quatre anys, ERC, amb Maria del Mar Monell al capdavant, va imposar-se a les urnes per només 6 vots de diferència, en la victòria més ajustada d’aquells comicis al Berguedà. Pep Algué ja era el candidat de Junts aleshores, i aquest cop s’ha tornat a presentar per reeditar el frec a frec amb Monell que ja es va produir el 2019. Aquesta vegada, però, la balança s’ha decantat cap a l’altra banda.