L’incombustible Lluís Cadena renova quatre anys més com a alcalde de Vallcebre

És la setena vegada que Lluís Cadena surt vencedor d'unes eleccions, si bé en aquesta ocasió no ho tenia massa complicat: la seva llista, de Junts, era l'única que es presentava a Vallcebre.

És la setena vegada que Lluís Cadena surt vencedor d’unes eleccions… Si bé és cert que aquesta vegada no ho tenia gaire difícil. La seva és l’única llista que s’ha presentat a les eleccions a Vallcebre i les urnes no han fet res més que ratificar-lo com a candidat. Cadena -de Junts– va ser alcalde per CiU del 1991 al 1999. Després va presentar-se pel PP i va tornar a guanyar les eleccions, fet que li va donar l’alcaldia fins al 2003. Va deixar la vara vuit anys i va tornar a guanyar unes eleccions el 2011, altre cop amb CiU. Des de llavors, és alcalde de Vallcebre i el 28M li ha donat via lliure per ser-ho, si vol, fins als 2027.

X