L’equip de ral·li Visit Gironella continua viu en la lluita pel subcampionat català de Ral·lisprint

Dani Rabaneda i Manel Fernández Sosa segueixen progressant amb el seu Subaru Impreza

L’equip Visit Gironella ha aconseguit la novena posició general i el setè lloc en classe 3 a la tercera edició del Ral·li Sprint de Vilanova d’Escornalbou. Un gran paper dels dos pilots que han obtingut un molt bon resultat en una competició de molt nivell.

El pilot de Balsareny Dani Rabaneda i el copilot berguedà Manel Fernández Sosa, són els actuals campions de Catalunya de Ral·lisprint, i tot i que segueixen amb el seu període d’adaptació a la seva nova muntura, el Subaru Impreza, els resultats estan sent molt positius.

La lluita pel podi

L’objectiu del Visit Gironella abans de començar aquesta prova, era quedar tan amunt com sigui possible a la classificació general i acostar-se als rivals habituals del campionat per mantenir les possibilitats de lluitar per una plaça al podi final, ja que el títol està pràcticament decidit a favor dels Espasa, que amb el seu potentíssim Porsche GT3 Cup, han realitzat una temporada impecable.

Amb aquest resultat, es mantenen vius en la lluita per la segona posició del campionat. La pròxima prova serà el Ral·li 2000 Viratges, on tindran molt a dir, ja que n’han estat els guanyadors de les dues últimes edicions.