El Sant Andreu homenatja al baganès Joan Noguera

L'excapità quadribarrat va fer el servei d'honor davant d'un Narcís Sala amb més de 3.000 espectadors

@uesantandreu

Vuit temporades, 228 partits i 14 gols. Aquestes són les espectaculars dades del baganès Joan Noguera, que va deixar el Sant Andreu la temporada passada després d’haver-hi jugat des de l’any 2015.

L’adéu dels andreuencs

Aquest diumenge, l’afició quadribarrada de la UESA va retre homenatge al seu excapità. El de Bagà va penjar les botes de forma temporal al final de l’anterior temporada, després d’aconseguir l’ascens a la 2a RFEF amb els andreuencs, i tot i que Noguera encara té una bona edat per competir (31 anys), el passat mes de juny va prendre la decisió d’apartar-se dels terrenys de joc, almenys durant una temporada, a causa de la seva paternitat recent.

https://twitter.com/uesantandreu/status/1711305509863829664

Els aficionats del Sant Andreu no van tenir l’oportunitat d’acomiadar-lo oficialment, ja que el de Bagà va prendre la decisió de penjar les botes quan la temporada ja s’havia acabat. Aquest diumenge, doncs, el club barceloní va fer-li un homenatge abans de jugar el seu partit contra el Terrassa, que va acabar amb un resultat de 0 a 0. Davant d’un Narcís Sala amb més de 3.000 espectadors, el de Bagà va fer el servei d’honor i va poder acomiadar-se de forma emotiva amb l’afició que ha representat durant vuit anys.