EL RODEO Motor Festival de Montmajor enceta el campionat català de Dirt Track

La prova va comptar amb 31 motoristes i 4 participants de la categoria d'Iniciació

EL RODEO Motor Festival de Montmajor va acollir l’obertura del campionat de Dirt Track Català. Enguany, la competició compta amb només tres proves, ja que a l’estiu se’n van haver de suspendre dues a causa del mal estat dels camps per culpa de la sequera.

Ahir, es va disputar la primera cursa del campionat on van assistir 31 participants de les categories PRO, Open, Minimoto i Promoció. La competició també va comptar amb 4 participants de la categoria d’Iniciació, que van participar en la prova a tall d’exhibició.

Entre els motoristes que van prendre part a la prova hi va haver dos participants de la comarca. El gironellenc Franc Serra i el casserrenc Jordi Salas van competir a la categoria PRO, Jordi Salas Jr, també de Casserres, va córrer a la categoria Promoció i el jove Aitor Solà, de Montmajor, va ser a l’exhibició de la categoria d’Iniciació.

Motos i cotxes americans per completar EL RODEO

Paral·lelament a les curses, també es va celebrar una trobada de cotxes americans organitzada per l’American Car Club de Catalunya, que va comptar amb 13 vehicles

De cara a les pròximes edicions, EL RODEO Motor Festival de Montmajor vol continuar creixent i poder aplegar més activitats esportives i culturals.

X