Detingut un home a Berga per realitzar una estafa a un home de 86 anys

Es va fer passar per gestor d'una entitat bancària per aconseguir la targeta de la víctima

@mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta setmana un home de 25 anys com a autor d’una estafa a Berga.

La víctima d’aquesta estafa és un home de 86 anys de Berga, que va denunciar als Mossos que el dia 2 d’octubre al voltant de les 17:00 hores de la tarda, havia rebut una trucada des d’un número ocult, des del qual se li va presentar una persona que assegurava ser el gestor de la seva entitat bancària. L’autor de l’estafa, va dir-li que necessitava la seva targeta físicament, ja que havia revisat els seus comptes i havia localitzat un moviment fraudulent de més de 1.000 euros. Posteriorment, va passar pel domicili de la víctima, que li va entregar la targeta cap a les 19:00 hores de la tarda.

El fill de la víctima, al assabentar-se dels fets, es va estranyar i va trucar a l’entitat bancària, des d’on se li va confirmar que li havien realitzat extraccions per valor de 2600 euros a la targeta del seu pare.

La unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra va acabar identificant i detenint a l’autor el 23 d’octubre a Berga i va passar a disposició judicial el 24 d’octubre.