La instal·lació de la gespa artificial al camp del Berga no es farà fins a l’estiu

L'Ajuntament tornarà a activar la convocatòria de licitació

Gespa artificial del camp de futbol del CE Berga

La renovació de la gespa artificial del camp del Berga que estava prevista per les festes de Nadal d’enguany s’ajornarà fins a l’estiu després que la primera convocatòria de licitació hagi quedat deserta. 

Per tema de finestres, l’Ajuntament no pot posar la gespa artificial abans que s’acabi la temporada, ja que això suposaria aturar l’activitat al club durant un temps aproximat de tres setmanes i, per tant, la instal·lació no es farà fins que hagin finalitzat les competicions.

La licitació no canviarà

La licitació, però, continuarà sent la mateixa i tindrà les mateixes condicions, ja que segons ha explicat el regidor d’esports Guillem Canal  a l’Aquí Berguedà, “quan una licitació queda deserta hi ha l’opció de continuar amb la mateixa amb un procés negociat amb les empreses que s’hi van interessar en el seu moment”.

Canal ha afegit que “els sap greu que la gespa no s’hagi pogut posar per Nadal, però que esperen poder tancar el tema aviat i fer-ho a l’estiu”.