La General sobreviu: ja hi ha data pel retorn de l’oci nocturn a Berga

La sala reprendrà l'activitat després de quatre mesos

La General tornarà a tenir activitat després de romandre tancada des del mes de juny. El local ha viscut una situació complicada durant els últims mesos i es rumorejava que la sala hauria de tancar. 

Finalment, però, La General tornarà a obrir les seves portes el dissabte 4 de novembre. Fins ara, el local estava tancat perquè necessitava una millor insonorització, i tot i que en els pròxims mesos es faran més reformes a la sala, per ara s’ha aconseguit complir amb la normativa acústica i, per tant, està preparada per reprendre l’activitat.

Uns últims mesos complicats

Els últims mesos no han estat fàcils per a La General i és que el passat mes de novembre, durant una festa “Vintage”, es va fer una sonometria al local. Justament aquella nit, els decibels superaven el límit legal, ja que la festa que se celebrava comptava amb diversos concerts en directe, cosa que no és habitual, com tampoc ho era l’elevat nombre de persones que van assistir-hi.

Un cop fet l’estudi sonomètric, se’ls va posar una multa de 12.000 euros, acompanyada d’una sèrie de mesures que en cas que no es complissin, la sala no podria tornar a obrir.

Durant tot aquest temps, doncs, La General ha estat tancada i els socis del local han buscat la millor solució per resoldre els problemes acústics. Finalment, però, la sala reprendrà l’activitat i tornarà a haver-hi oci nocturn a Berga quatre mesos després.