La C-16 torna a ser un punt calent de l’operació tornada del pont: 10 quilòmetres de cues entre Bagà i Cercs

El trànsit més intens es va registrar pels volts de les 17 h de la tarda

L’operació sortida massiva del dimecres 6 de desembre deixava grans embussos de trànsit a tot el territori català, i especialment al Berguedà, on les cues de cotxes arribaven fins als 12 km en alguns trams de la C-16. Ahir, prop de 200.000 vehicles van tornar a l’àrea metropolitana de Barcelona, molts dels quals van passar per la C-16 i van causar fortes retencions a la comarca.

De fet, el Berguedà va ser un dels punts més afectats per les congestions de cotxes, i és que durant les 12 h del matí i les 20 h del vespre es van registrar cues de 10 km entre Bagà i Cercs.

D’altra banda, a Berga es van registrar cues d’uns 2,5 km. Ahir, però, la capital berguedana no va patir embussos a dins de la ciutat, ja que es van clausurar els accessos Centre i Nord al municipi per evitar el col·lapse dels carrers.