Nous trepants cargoladors CXS 12 i TXS12

Patrocinat

En el món de les eines elèctriques, el trepant i el cargolador són equips indispensables per a qualsevol entusiasta del bricolatge o professional de la construcció. En aquest article, veurem algunes de les principals característiques i aplicacions dels nous models de trepants cargoladors que ofereix Festool, una opció supercompacte que redefineix l’eficiència en el treball diari.

Compactes però potents

Els trepants cargoladors CXS 12 i TXS12 han demostrat ser dels models més destacats entre els cargoladors compactes. El seu disseny supercompacte en 12 V no sacrifica potència, al contrari, impressiona amb el seu rendiment excel·lent. Aquests dos models es destaquen per ser lleugers, amb un pes de 1200 grams, i sorprenentment potents, convertint-los en els companys ideals per a una àmplia gamma de tasques quotidianes.

Ergonomia i facilitat d’ús

Mentre que el TXS 12 disposa de la clàssica forma de T per a possibilitar el millor maneig possible així com una curta distància de la peça que estem treballant, el CXS 12 es distingeix per la seva ergonòmica forma en C, que facilita el treball fins i tot en llocs estrets. El baix pes de tots dos i la seva forma compacta no comprometen la potència, gràcies que tots dos posseeixen un motor EC-TEC extremadament potent i durador. Aquesta combinació ofereix una transmissió de forces focalitzada i una lleugera sensació de treball.

Versatilitat i bateria d’alt rendiment

Un punt clau de tots dos models és la seva versatilitat. Amb tota mena d’adaptadors, aquests trepants cargoladors s’ajusten a tota mena d’aplicacions exigents. Ja sigui trepat, caragolat, trepat en angle o caragolat en angle, el sistema FastFix permet una conversió ràpida i sense eines. A més a més, té compatibilitat amb els adaptadors dels tornavisos actuals de 18 V de Festool brindant flexibilitat total.

D’altra banda, la bateria d’ions de liti d’alta qualitat amb revestiment de goma garanteix una gran durabilitat i no fa malbé les peces de treball. Amb un indicador de nivell de càrrega i capacitat de 2,5 Ah, l’autonomia és excepcional. Com a extres a destacar, també hi són el compartiment per a puntes i el control de llum LED que fan del CXS 12 i el TXS 12 dues eines polivalents compactes amb un equipament especial.

Algunes de les seves aplicacions

Tenint en compte les virtuts per les quals destaquen aquestes dues eines, és a dir:

  • Versatilitat que obté gràcies a una àmplia compatibilitat d’adaptadors de Festool.
  • Potència però en petita grandària per a prioritzar una bona maniobrabilitat.
  • Més que una eina, ambdues ofereixen un sistema ben equipat, amb bateria, compartiment i il·luminació.

Algunes de les aplicacions a contemplar amb la TXS 12 o la CXS 12 són el muntatge de mobles, la construcció d’interiors i qualsevol mena de treballs lleugers i mitjans de trepant i caragolat en fusta, metall i plàstic.

Si estàs buscant una eina versàtil que t’ajudi en una gran quantitat de treballs de bricolatge a casa o en el treball sense haver de tenir diverses eines diferents, i que a més puguis utilitzar-la en situacions en les quals no hi hagi una font de corrent a prop, clarament els nous models TXS 12 i CXS 12 són els que necessites.