General

Les Canàries i les capitals europees, destinacions estrella del pont de la Puríssima

Europa i les Canàries són els destinacions preferits per als berguedans que marxen de viatge aquest pont de la Puríssima. Busquen llocs pròxims, però prefereixen marxar a l’estranger que no pas quedar-se a la península.
Hi coincideixen Montse Barat, de Viatges Pedraforca, i Adriana Raiera, de Viatges Montse, totes dues, agències de Berga.
I, d’entre les destinacions europees, funcionen molt bé les capitals, però, en especial, l’estrella ha estat Eurodisney. El parc que hi ha als afores de París ha despertat una autèntica febre a Viatges Pedraforca a través del boca-a-orella.
I, a Viatges Montse, no hi ha una destinació preferida, sinó que, en general, han funcionat bé els llocs pròxims. Amb pocs dies de vacances, els viatgers no volen fer desplaçaments molt llargs i, per això, busquen capitals europees, amb poca estona de vol d’avió.
En general, les agències de viatges estan satisfetes de la campanya que han fet aquest pont de la Puríssima. La bona situació del calendari, que permet cinc dies de festa consecutius, ha fet que molta gent pogués aprofitar el pont.

Comentaris