General

El berguedà Quico Linares, medalla de bronze als Jocs Olímpics de Bombers d’Austràlia

El berguedà Quico Linares ha obtingut una medalla de bronze als Jocs Olímpics de bombers, que s’han disputat a Adelaida, a Austràlia. Linares va formar part de sorpresa del combinat andorrà dels 4 x 100 relleus. El conjunt d’Andorra va tenir una baixa d’última hora, i va incorporar el fondista berguedà per completar els quatre relleus. L’equip va aconseguir el tercer lloc en la competició, i Linares va tornar al Berguedà amb una medalla penjada al coll.
De tots els bombers catalans que van participar en els Jocs Olímpics d’Austràlia, molt pocs van aconseguir el triomf.
Els Jocs Olímpics de Bombers reuneixen cossos de seguretat i d’emergències de tot el món. Aquest any, s’han celebrat a Austràlia, concretament a la ciutat d’Adelaida, que s’ha bolcat en l’esdeveniment esportiu. Linares destaca l’eficàcia de l’organització, i diu que els Jocs Olímpics de bombers no tenen res a envejar als convencionals.
Linares també va participar en dues proves de cros, de 5 i de 10 quilòmetres, i en la mitja marató.

Comentaris