General

El pastor de L’Estartit Jordi Muxach s’imposa al concurs de Castellar de n’Hug amb la gossa Dària

El concurs de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug va reunir ahir participants de procedències tan diverses com França, el País Basc, Mallorca, el País Valencià, Andorra i Catalunya. Al concurs hi van assistir uns sis mil espectadors i catorze participants amb els seus gossos.
El guanyador de la prova va ser el veterà de l’Estaritit, Jordi Muxach, que enguany es va presentar acompanyat del seu fill. Ho ha explicat a Ràdio Berga el president de l’Associació del Concurs Internacional de Gossos d’Atura de Castellar de n’Hug, Salvador Juncà.
El nen, de dotze anys, va oferir al públic una petita demostració de la seva tècnica com a pastor. Juncà diu que, per ser el primer any que el nen participa al concurs, ho va fer prou bé, i que espera que l’any que ve ja pugui fer totes les proves. Juncà també ha explicat que el fet que el concurs es puntuï pel campionat de Catalunya, condiciona les proves.
En segon lloc es va classificar el basc Enrique Mendiguren. Salvador Juncà ha dit que es pot fer una valoració molt bona del concurs perquè va fer bon temps, el nombre d’assistents va seguir la tònica d’anys anteriors, i els pastors van fer un molt bon paper.

Comentaris