General

Puig-reig celebra aquest cap de setmana la fira multisectorial de Sant Martí

Demà comença a Puig-reig la fira de Sant Martí. La crisi econòmica ha fet baixar el nombre d’expositors i per això l’organització, l’Ajuntament i la Unió de Botiguers, han decidit concentrar tots els estands i les paredetes d’artesans al pavelló gran. Això sí, es manté una oferta variada. En total hi haurà uns 25 estands, més una amplia representació dels artesans del poble. Entre els actes paral·lels, destaca el tast de productes de Puig-reig que es farà diumenge a les 11 del matí. I és que la gastronomia és un dels aspectes que es vol potenciar d’aquesta fira. Sobretot, amb el menú i el vermut de Sant Martí que durant tot el mes de novembre ofereixen disset bars i restaurants de Puig-reig.
Com a actes paral·lels també hi haurà la proclamació de la pubilla i l’hereu de Puig-reig (demà a la nit). Diumenge, a les 10 del matí, es farà el primer concurs de gossos de totes les races. També hi haurà trobada de gegants. La fira es tancarà amb la desfilada de vestits reciclats i ball.

Comentaris