La Patumaire Edicions presenta les novetats per la campanya de Nadal

La Patumaire Edicions estrena novetats de Patum per aquest Nadal. Una d’aquestes novetats són unes làmines rígides amb relleu de vellut per pintar. Hi ha dos models diferents, un amb les Guites i l’altre amb els quatre Gegants. Es poden pintar amb els retoladors que porten inclosos, però també amb qualsevol altre pintura.
A més, la Patumaire també acaba de treure al carrer el darrer número de la col·lecció de contes de la Patum, ‘Ei, els Nans Vells s’emboliquen!’. I per altra banda, ha reeditat els buffs de la Patum, que es van crear l’any passat, i que fins ara estaven esgotats. Són algunes de les opcions relacionades amb la Patum que es poden triar per aquestes festes de Nadal. Segons Romera, la Patum és un tema que funciona molt bé com a regal nadalenc, ja que molts infants solen demanar alguna cosa o altra relacionada amb la festa.
Tots aquests productes es poden comprar als punts de venda habituals, però també, ara ja, a través d’Internet. Es tracta del web patuming.com on es poden adquirir on-line els diferents articles relacionats amb la festa berguedana i al cap de 24 hores el client els rep a casa.
Altres de les novetats de la Patumaire Edicions són el llibre de poemes ‘La vall de l’enyor’ i ‘La evidencia universal’ de la berguedana Joana Fernández. A més, al gener es publicarà la biografia d’Olof Palme, el líder suec assassinat, elaborada pel periodista Ramon Miravitlles.

X