General

Un alumne de l’Escola Taller Berguedà Rehabilita guanya el concurs d’aprenents de fusteria

Un alumne de l’Escola Taller Berguedà Rehabilita 2, del Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà, ha guanyat la vuitena edició del concurs d’aprenents de fusteria. El premi ha estat per a Hamza Akhazan, que s’ha endut 180 euros gràcies al seu paper al concurs.
La finalitat d’aquest certamen és potenciar l’ofici de fuster entre els joves. Els participants són tots els nois i noies menors de 25 anys que disposin d’un contracte per la formació en les modalitats de fuster o ebenista i que facin la formació teòrica en els centres homologats pel departament de Treball de la Generalitat.
En aquesta edició del concurs, la vuitena, hi van participar 21 aprenents de sis centres catalans, i la prova va consistir en fer una peça a partir d’un full d’instruccions. El repte va ser encastar uns perns a dues fustes i el guanyador del primer premi va ser Hamza Akhazan, de 18 anys i alumne de fusteria de l’Escola Taller del Consorci.

Comentaris