General

Mossèn Ballarín publica un recull dels seus articles al diari Avui en un nou llibre

Mossèn Josep Maria Ballarín té nou llibre per aquest Sant Jordi. Es titula “La flor de l’esperança”. Són 300 pàgines que recullen els textos que regularment ha anat publicant al diari Avui, on és articulista des de la primera edició, l’any 1975. En una entrevista al programa Berguedà Nit, de Ràdio Berga, Ballarín ha explicat que ha treballat molt en aquesta obra, que està “molt pensada” diu. Són textos de diferents temàtiques, i de fet el llibre es distribueix en quatre grans apartats: ciència, Catalunya, església i esperança.
Els articles volen reflectir el pensament de Ballarín respecte a múltiples temes relacionats amb la terra, la llengua, la història i persones que li són properes com Heribert Barrera, Espar Ticó, la família Maragall o Jordi Pujol. Es mostra molt il·lusionat d’haver publicat el llibre al Berguedà, concretament a Edicions de l’Albí, i assegura sentir-se satisfet de la feina que ha fet amb aquesta nova publicació. Diu que ho ha fet ‘tan bé com ha pogut’, assegura que amb aquest llibre, s’ha desfogat: “si no les vento, rebento”, reconeix.
“La flor de l’esperança”, el llibre d’aquest Sant Jordi de mossèn Ballarín, que ja en porta una trentena, s’havia de presentar aquest matí a l’Ateneu Barcelonès. L’acte que s’ha hagut de suspendre per una indisposició de mossèn Ballarín.

Comentaris