General

Unes 1.000 persones ja han votat un dels quatre cartells finalistes de la Patum

Gairebé un miler de persones han passat per l’Oficina de Turisme de Berga per votar un dels cartells que es proposen per triar el cartell guanyador de la Patum. Després que el jurat fes una preselecció de quatre cartells, l’última paraula la tenen els berguedans. Enguany el cartell que anunciarà les Festes de Corpus s’escull per votació popular. Unes mil persones ja han volgut dir-hi la seva després que s’hagi parlat, i força, dels cartells seleccionats pel jurat.
S’ha creat certa polèmica perquè n’hi ha d’atrevits, i això ha fet xerrar la gent. Hi ha a qui els agraden les propostes agosarades d’enguany i hi ha qui prefereix els cartells més convencionals.
En aquesta edició, en un dels cartells finalistes hi apareix una parella despullada, una dona i un home que només porten una carota de ple. I en un altre s’hi veu un embrió amb barret i mocador de Patum. I les altres dues propostes no són tan trencadores, una és una carota de ple feta amb imatges de Patum i festes de foc. I l’altra és un recorregut que porta de Balsareny a Berga, com si fossin parades de bus, en forma de maça. Són els quatre cartells que el jurat va triar dels 107 treballs que es van presentar en aquesta edició, i fins diumenge estaran exposats a l’Oficina de Turisme de Berga, al carrer dels Àngels. Hi ha temps per votar fins aquest pròxim diumenge, i per fer-ho l’única condició és portar el DNI.
FOTO: Un dels quatre cartells seleccionats pel jurat. El fet que hi apareguin dues persones despullades per anunciar la Patum ha creat certa polèmica.

Comentaris