La Farsa presenta Anna Frank

General

L’Escola de Música de Berga potencia l’oferta formativa per al curs que ve

L’Escola Municipal de Música de Berga presenta un ampli ventall educatiu. Formació per a 25 instruments diferents, ensenyament adaptat a horaris i edats, i també aposta per nous programes educatius. Són les ofertes de cara al pròxim curs, el 2009-2010, que s’ha presentat públicament avui a l’Ajuntament de Berga coincidint amb el període de preinscripcions, que es tancarà divendres de la setmana que ve, dia 24.
A la presentació de la nova temporada, el director de l’escola, Xavier Llobet, ha destacat la gran oferta formativa i la gran quantitat d’instruments que es poden estudiar i que supera de tros la mitjana d’escoles com la de Berga.
Una de les novetats d’enguany és la remodelació del grup d’adults per adaptar-lo a les necessitats dels alumnes participants. I una altra de les novetats és el sistema de mòduls, unes assignatures que complementaran la formació que els alumnes han escollit.
Actualment l’Escola Municipal de Música de Berga, situada a l’edifici del Centre Cívic, té 480 alumnes i segons els seus responsables no hi ha espai ni pressupost per a incrementar-ne l’elevat nombre. El 3% dels joves de Berga estan inscrits a l’escola de música, una xifra que dobla la ràtio recomanada per la Unió Europea.

Comentaris