General

L’Escola de Música de Berga potencia l’oferta formativa per al curs que ve

L’Escola Municipal de Música de Berga presenta un ampli ventall educatiu. Formació per a 25 instruments diferents, ensenyament adaptat a horaris i edats, i també aposta per nous programes educatius. Són les ofertes de cara al pròxim curs, el 2009-2010, que s’ha presentat públicament avui a l’Ajuntament de Berga coincidint amb el període de preinscripcions, que es tancarà divendres de la setmana que ve, dia 24.
A la presentació de la nova temporada, el director de l’escola, Xavier Llobet, ha destacat la gran oferta formativa i la gran quantitat d’instruments que es poden estudiar i que supera de tros la mitjana d’escoles com la de Berga.
Una de les novetats d’enguany és la remodelació del grup d’adults per adaptar-lo a les necessitats dels alumnes participants. I una altra de les novetats és el sistema de mòduls, unes assignatures que complementaran la formació que els alumnes han escollit.
Actualment l’Escola Municipal de Música de Berga, situada a l’edifici del Centre Cívic, té 480 alumnes i segons els seus responsables no hi ha espai ni pressupost per a incrementar-ne l’elevat nombre. El 3% dels joves de Berga estan inscrits a l’escola de música, una xifra que dobla la ràtio recomanada per la Unió Europea.

Comentaris