El Forn 2019

General

Els Mossos detenen tres joves que van robar un inflable de fira a Berga

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres veïns de Berga per robatori. Segons han fet públic avui portaveus policials, les detencions van tenir lloc la nit del passat dimecres, 12 d’agost. L’avís el va donar un testimoni que va trucar per dir que tres nois amb una furgoneta estaven robant uns inflables de fira al passeig de la Industria de Berga. Els agents es van adreçar al lloc dels fets i fent recerca per la zona van trobar la furgoneta i els tres nois, que efectivament havien robat els inflables. Els detinguts són Manuel R. R., Guillem C. R. i Manuel V. P., tots tres tenen 26 anys i són veïns de Berga.
D’altra banda, els Mossos també han explicat que ahir dijous la xurreria situada a la plaça Viladomat de Berga també va patir l’acció dels lladres. En arribar al matí, els responsables de l’establiment, van comprovar que algú hi havia entrat. Tot i així, com que no hi havia ni diners ni objectes de valor, el responsable només a trobat a faltar alguns productes.

Comentaris