Debat electoral 2019

General

La barreja oficial de Patum de Destil·leries Vila ja es comercialitza

La barreja de Patum de Destil·leries Vila, de Berga, és el primer producte reconegut com a oficial dins la marca Patum. S’ha presentat aquest divendres a la tarda i és el primer producte de Patum que compta amb el segell de qualitat, però s’hi poden acollir tots els productes patumaires que ho vulguin. Ho ha remarcat Jaume Vima, regidor de Patum.
Tots els establiments que fan barreja de Patum la continuaran fent i venent com fins ara, amb la diferència que tindran l’opció d’emparar-se sota la marca. Si es compleixen els requisits de qualitat se’ls donarà el reconeixement de producte oficial, identificats amb el logotip de Patum de l’artista berguedà Salvador Vinyes. A més, per altra banda, els productors que s’hi adhereixin ajudaran a finançar la Patum, aportant un 5% del preu del producte per la festa.
La barreja oficial permetrà que aquest producte es pugui comercialitzar i se’n trobi no només per Patum sinó tot l’any. D’aquesta manera, la típica beguda de Patum, la barreja (que és moscatell i anís), es converteix en un licor que es pot trobar al mercat, com les aromes de Queralt.
Destil·leries Vila en ven amb ampolles de plàstic de 100 cl i de 35 cl, i també amb envàs de vidre, en aquest cas més pensada per regalar, i de 70 cl.

Comentaris