Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Berguedà acull 52 equips de 14 països al Campionat Europeu d’Handbol de Veterans

L’handbol és des d’avui i fins diumenge protagonista al Berguedà. Jugadors d’handbol que participaran al Campionat Europeu d’Handbol de Veterans ja han anat arribant a Berga, que és la ciutat, juntament amb altres poblacions de la comarca, on es disputaran els partits. Avui, s’ha donat el tret de sortida amb jornada d’inscripcions. En total, hi participaran 52 equips, de 14 nacionalitats diferents com ara Àustria, Dinamarca, Rússia, Itàlia, Eslovènia, Polònia i Noruega, entre d’altres. Això significa una gran moguda esportiva, que mobilitzarà més de 800 jugadors, i sumant acompanyants i amics la presència de visitants al Berguedà superarà les 1200 persones.
Després de la recepció dels participants i de les inscripcions, aquest vespre també hi haurà un sopar de benvinguda, al Vall. I demà, divendres, començarà la competició. Hi haurà partits des de les 9 del matí i fins les 9 del vespre als dos pavellons esportius de Berga, també al de Gironella i al de Puig-reig. I en acabat, es farà una festa al Parc del Lledó de Berga. I dissabte, hi tornarà a haver partits durant tot el dia, de les 9 del matí a les 9 del vespre, als mateixos quatre pavellons i a més també se’n jugaran a Navàs mentre a Gironella es jugui el partit de futbol sala femení. A la nit, sopar amb l’actuació de les animadores del FC Barcelona, i els equips que ja hagin acabat la competició podran seguir la festa a la discoteca Zatza, de Berga.
I diumenge es jugaran les finals al pavelló de Berga, amb la presència de membres de la Federació Espanyola d’Hanbol, com per exemple Juan de Dios Román, també de la Federació Catalana, i també hi seran directius europeus.
Un esdeveniment esportiu de nivell, el màsters europeu, que representa una oportunitat per a tots els berguedans per veure handbol de nivell, amb jugadors de més de 35 anys, de més de 45 i de més de 50 anys.
El Campionat Europeu d’Hanbol de Veterans “és una oportunitat per promocionar Berga i la comarca”, segons els organitzadors, que són l’Ajuntament de Berga, junt amb l’Handbol Berga, la Federació Catalana i la Federació Espanyola.

Comentaris