First Stop

General

Berga ofereix tallers artístics i animació amb Tràfec Teatre, aquest estiu

L’Ajuntament de Berga ha donat el tret de sortida, aquesta setmana, als tallers artístics. Es tracta d’una activitat destinada a mainada de P3 a 6è de primària, i poden fer pintures, fang, titelles, màscares i teatre, entre d’altres propostes. Els tallers artístics es fan al Centre Cívic, de dilluns a divendres als matins, i s’allargaran fins a principis de setembre.
I més activitats lúdiques infantils a Berga. Durant el mes de juliol, a les tardes, el grup Tràfec Teatre oferirà activitats d’animació al carrer per als més petits. Es faran tallers de titelles, màscares, mims i representació de contes, de les 6 a les 8. Amb aquest nou projecte (que és gratuït i no cal inscripció prèvia) l’Ajuntament de Berga vol fomentar la cohesió social a través dels jocs i l’oci als espais públics habilitats.

Estic amb tu

Comentaris