Festa Bolets La Pobla Lillet 2020

General

L’acapte de sang de Berga recull 250 donacions

La jornada maratoniana d’acapte de sang de Berga s’ha tancat amb una molt bona xifra: 250 donacions. El coordinador del Banc de Sang i Teixits, Khaled Katib, ha qualificat d’èxit la marató de donació de sang d’avui dijous.
Des de les 10 del matí fins a les 10 de la nit el ritme de donants ha estat constant, i ha passat molta gent pel Casal de la Gent Gran de Berga. De fet, de les 276 persones que volien donar sang, 26 finalment no ho han pogut fer, i han estat 250 els donants. D’aquests, una vintena donaven sang per primera vegada, un fet remarcable segons Katib. Els berguedans, un cop més, segons els organitzadors, han respost a la crida.
Els organitzadors, el Banc de Sang i Teixits, Creu Roja Berguedà, l’hospital comarcal Sant Bernabé, i l’Ajuntament de Berga estan molt satisfets amb la resposta dels berguedans en aquesta marató de donacions i agraeixen el seu gest, molt necessari per tenir reserves de sang, que un cop passat l’estiu disminueixen molt.
Cada dia als hospitals catalans es necessiten més de 1.000 unitats de sang, només per a l’activitat rutinària de la sanitat.

Estic amb tu

Comentaris