General

Castellar de n’Hug inaugura aquest dimecres la Font del Cantó, i durant l’estrena rajarà cava

Diuen que en tota celebració hi ha d’haver-hi cava i potser per això l’Ajuntament de Castellar de n’Hug ha decidit que per inaugurar la nova Font del Cantó calia que hi ragés cava. Castellar de n’Hug està de Festa Major i demà, dimecres, 29 de setembre, celebra el seu patró, Sant Miquel. Un dels actes serà la inauguració d’aquesta font, que s’ha reconstruït i s’ha ubicat al costat de l’església. Es tracta d’una construcció que es va fer el 1905 i al 1950 es va destruir. Segons el primer tinent d’alcalde de Castellar de n’Hug, Salvador Juncà, molta gent tenia “molt bon record perquè era molt maca”. La font s’ha reconstruït amb pedra, tal com era en el passat i a més s’ha aprofitat per reordenar l’espai on s’ubica i s’hi ha prohibit l’aparcament.
L’Ajuntament vol que la font es converteixi en un punt de trobada i de celebració, per exemple, de les victòries del Barça, ha dit Juncà.
La inauguració de la font serà un dels actes del dia de Sant Miquel, que és el patró de Castellar de n’Hug. Però des de divendres que el municipi està immers en la seva Festa Major. El punt i final serà demà, però ja hi ha hagut balls, passacarrers i una trobada de campaners. Demà hi haurà sardanes, el ball cerdà i ball.

Estic amb tu

Comentaris