General

La Policia Local de Berga celebra el seu patró, Sant Miquel

L’Ajuntament de Berga ha acollit avui l’acte de celebració del patró del cos de la Policia Local de Berga, Sant Miquel (que és aquest dimecres, dia 29). L’acte ha comptat amb la presència dels agents del cos de la policia i representants dels cossos dels Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Civil, Protecció Civil, Bombers i representants de les associacions de veïns de la ciutat.
El cos de la Policia Local ha incorporat tres nous agents que actualment estan rebent formació. Això i algunes baixes ha fet que el cos de policia mantingui els 24 agents dels quals disposava fins ara. La sergent en cap de la Policia Local, Josefina Vizuete, ha explicat que s’està treballant per millorar la comunicació amb el ciutadans.
Durant l’acte s’ha fet el lliurament dels premis dels tornejos de tir i futbol sala disputats entre els diversos cossos de seguretat i emergències. També s’han entregat diversos diplomes de reconeixement a agents de la Policia Local.
L’alcalde de Berga, Juli Gendrau ha destacat la bona col·laboració que existeix entre la Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i els efectius d’emergències.

Estic amb tu

Comentaris