Maria del Agua Cortés es presenta com a cap de llista de Progrés Municipal a Avià

L’actual regidora de Cultura, Educació i Participació de l’Ajuntament d’Avià, Maria del Agua Cortés, es presenta com a cap de llista de Progrés Municipal – Independents per Avià a les properes eleccions municipals.
Cortés, de 50 anys i llicenciada en història arqueològica, ha manifestat que es presenta per a poder continuar la feina feta aquests darrers quatre anys, amb una llista on hi ha molts dels actuals companys però també amb algunes cares noves.
Maria del Agua Cortés diu que entre els objectius per a la propera legislatura hi ha la gestió dels recursos de la millor manera possible i posar en marxa els equipaments començats.
Pel que fa als darrers quatre anys, l’elaboració del pla general del municipi seria l’element de més desgast, però diu que està satisfeta de tot el què s’ha fet. Cortés diu que l’oposició no ha fet res, mentre ells han treballat molt.
Entre les iniciatives realitzades, Maria del Agua Cortés destaca el POUM i el catàleg de masies, entre altres. Com a objectius hi ha l’acabament del Pavelló d’esports i la millora del funcionament del centre de dia.

X