Berga comparteix experiències amb Manresa, Vic i Igualada per millorar els serveis socials

Posar en comú experiències i engegar vies de col·laboració per millorar l’atenció social als ciutadans. Amb aquesta premissa, es reuneix periòdicament la Taula Territorial dels Serveis Socials de la Catalunya Central, una iniciativa dels ajuntaments d’Igualada, Manresa, Vic i Berga.
La setmana passada, a Igualada, es van asseure a la mateixa taula tècnics i regidors de Serveis Socials d’aquestes quatre ciutats per comentar experiències en relació als recursos i les polítiques emprades en la lluita contra la pobresa i l’exclusió social, millorar les formes de coordinació amb els diferents agents que intervenen en aquest àmbit al territori, compartir inquietuds i transferir coneixement en matèria de serveis socials entre els municipis integrants.
Segons ha explicat la regidora de l’Àrea Social de l’Ajuntament de Berga, Maribel Iglesias, que va participar a la Taula Territorial que es va fer a Igualada, l’objectiu passa també per promoure accions de col·laboració i donar resposta a les necessitats de la població de la manera més eficaç i efectiva, tenint en compte que el context actual de crisi i la situació que viuen moltes famílies demana més que mai atenció a les persones.