La mala combustió d’una caldera intoxica una família de Berga

Quatre persones van quedar intoxicades per monòxid de carboni a causa de la mala combustió d’una caldera en una habitatge de Berga, ahir diumenge. Concretament, al número 11 del carrer Mossèn Espelt. La família que hi viu (pares i dos fills) van patir una intoxicació de caràcter lleu però van haver de ser evacuats a l’hospital Sant Bernabé de Berga.
Els Bombers van rebre l’avís cap a ¼ de 7 i dues dotacions es van desplaçar fins al lloc dels fets. Van revisar i comprovar les instal·lacions de la vivenda i van detectar una mala combustió de la caldera. Ho van ventilar tot i van precintar la caldera.
Els serveis sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van activar dues unitats, que van atendre les quatre persones afectades a casa seva per símptomes d’intoxicació. Per això les van derivar a l’hospital de Berga.