La marca Patum atrau l’interès de d’altres manifestacions que són Patrimoni de la Humanitat

La marca Patum es va prendre com a referent al ‘I Encuentro de Gestores del Patrimonio Cultural Inmaterial de la Humanidad’ a Madrid. L’alcalde de Berga i president del Patronat de la Patum, Juli Gendrau, va explicar la importància de la creació de la marca Patum, que aplega productes oficials de la festa.
La marca Patum va ser un tema d’interès per la resta de representants de les diferents formes d’expressió cultural presents en aquesta trobada organitzada pel Ministeri de Cultura que va aplegar representats de les manifestacions declarades Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat per part de la Unesco. Alguns dels presents van demanar consells a la delegació berguedana –l’alcalde i el regidor de Patum, Àngel Guiu- per promoure-ho.
L’acte, que es va fer divendres a Madrid, va servir per posar en comú experiències i veure l’evolució de les diferents festes. La presentació es pot veure a la pàgina web de l’Ajuntament de Berga www.ajberga.cat.

X