Llorenç Altozano pren avui el relleu a Patrocini Canal a l’alcaldia d’Avià

Llorenç Altozano, de CiU, prendrà possessió com a alcalde d’Avià aquest vespre. La fins ara alcaldessa, Patrocini Canal, del grup independent Som Avià, passarà el relleu a Altozano després d’haver complert els seus dos anys de mandat, i és que el pacte de govern a què van arribar Som Avià i CiU a principis de mandat acordava repartir-se l’alcaldia.
Patrocini Canal ha fet un balanç molt positiu dels seus dos anys d’alcaldessa, i de les actuacions que s’han fet amb ella al capdavant de l’Ajuntament d’Avià n’ha destacat el fet d’haver tirat endavant des del consistori la gestió del centre de dia: “quan vam entrar l’empresa que gestionava el centre de dia va plegar perquè els era deficitari i nosaltres, malgrat ens fes respecte, vam apostar per municipalitzar-ho perquè era un servei que no podia desaparèixer. I estem molt contents perquè funciona bé”.
Ha recordat, tal com explicava fa quinze dies a Ràdio Berga Llorenç Altozano, que són a punt de començar obres al pavelló esportiu, perquè se’n pugui fer ús com a pista coberta. I entre d’altres actuacions previstes per aquest mandat, que ha comentat en una entrevista a Ràdio Berga, Patrocini Canal ha recordat que hi ha encallada la depuradora i que seguiran pressionant perquè es construeixi.
Patrocini Canal serà ara tinent d’alcalde i seguirà sent regidora de Benestar Social, Igualtat i Comunicació.
El ple extraordinari per fer el canvi d’alcalde es farà a les 9 del vespre a l’Ajuntament d’Avià.

X