General

La Bauma dels Encantats obre el Concurs de Cartells del Tomb Encantat

La Bauma dels Encantats ha obert el 3r Concurs de Cartells del Tomb Encantat del proper 14 de setembre, després de la Junta ordinària celebrada el passat 27 de juliol. Amb l’obertura del concurs, l’entitat berguedana vol fomentar la participació del poble, tal com explica la seva presidenta, Mariona Casellas.
La Bauma requereix un sol treball per concursant, que sigui original, inèdit i realitzat amb qualsevol tècnica gràfica. El tema del cartell és un tomb encantat per Berga 2013. A més, el format del cartell haurà de ser vertical i en un DIN A3, on hi haurà de figurar la inscripció ‘UN TOMB ENCANTAT PER BERGA’ i la data de l’esdeveniment , juntament amb el programa d’actes. El termini de presentació de treballs acabarà el proper 18 d’agost i els interessats en participar-hi poden trobar les bases completes del concurs al Facebook de l’entitat.
Des del passat 12 de gener, la Bauma dels Encantats té una Junta formada per joves berguedans amb ganes d’organitzar activitats d’oci i lleure a la seva ciutat. Des d’aquesta nova junta, s’ha decidit canviar la manera d’escollir els autors dels cartells de les festes que organitzen. Fins ara, la Bauma atorgava la realització dels cartells de les festes que organitzava a una única persona, que guanyava l’únic concurs anual que convocaven. Malgrat això, segons la presidenta Comellas, a partir d’aquest any s’organitzarà un concurs pel cartell de cada festa que organitzi la Bauma. D’aquesta manera, és molt probable que el dissenyador dels cartells sigui diferent en cada festa.

Comentaris