Pedalada popular a Berga per fomentar la mobilitat sostenible, aquest diumenge

Amb l’objectiu d’incentivar als ciutadans a utilitzar la bicicleta com a forma sostenible de mobilitat, el Grup de Defensa de la Natura del Berguedà organitza una pedalada popular. Una convocatòria que es fa cada any en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Serà aquest diumenge, 22 de setembre, amb sortida a les 12 del migdia de la plaça Viladomat de Berga.
La pedalada és un recorregut per dins de la ciutat de Berga, per carrers planers, que la fan apte per a totes les edats. Així ho ha destacat Sònia Llamas, president de l’entitat, en una entrevista a Ràdio Berga (la pots escoltar clicant l’àudio adjunt), fent una crida a la participació. Per fer la pedalada no cal inscripció prèvia.
La pedalada popular vol fomentar l’ús de la bicicleta i fer prendre consciència que hem d’apostar per la mobilitat sostenible, ja sigui amb bici, a peu…però no fer tant ús com fem del cotxe, per exemple per desplaçar-nos per Berga, ha dit Sònia Llamas. Ocupa el càrrec de presidenta del Grup de Defensa de la Natura del Berguedà des de fa uns mesos, quan hi va haver una renovació de la junta. Altres membres són Marc Serra i Toni Montañá, que ja en formaven part, i M.Alba Bonet i Alba Riera, que també són noves. La seva voluntat és donar continuïtat al projecte de l’entitat en defensa del territori i en l’estudi i divulgació del patrimoni natural del Berguedà.
A més de la pedalada popular ja tenen altres activitats previstes per als propers mesos com ara recollides de deixalles. Podeu consultar-ho a la pàgina del facebook del Grup de Defensa de la Natura. www.facebook.com/GDNBergueda.

X