Oriol Rosell, de Puig-reig, primer català que guanya la lliga de futbol dels EUA

Oriol Rosell s’ha convertit en el primer futbolista català que ha guanyat la Major League Soccer. El jove de Puig-reig juga amb l’Sporting Kansas City, que dissabte es va proclamar campió de la lliga dels EUA en guanyar al Salt Lake a la tanda de penals. El partit va acabar amb empat a 1, i a la pròrroga cap dels dos equips va aconseguir moure el marcador. Va ser als penals quan l’equip de Rosell va vèncer al Salt Lake, després de marcar 7 gols, davant els 6 dels de Salt Lake.
La creu de la jornada va ser la lesió d’Oriol Rosell, que va haver d’abandonar el terreny de joc als sis minuts de partit per un esquinç al turmell. Tot i això el puig-reigenc es va quedar a l’estadi per seguir al partit, i al final del matx, amb crosses i una estelada, va celebrar la victòria i el títol de campions amb els seus companys.
Amb aquest títol, ‘Uri’, tanca un any excepcional. A finals de setembre, Oriol Rosell va ser nomenat millor jugador sub-21 de la lliga nord-americana, després de consagrar-se com un referent al mig del camp del Sporting Kansas. I aquest cap de setmana s’ha convertit en el primer futbolista català guanyador la Major League Soccer dels Estats Units.

X