General

Els veïns de l’Ametlla de Merola demanen a l’Ajuntament de Puig-reig que inverteixi al teatre

L’Associació de Veïns de l’Ametlla de Merola i l’Associació Cultural Esplai han entrat una instància a l’Ajuntament de Puig-reig demanant a l’alcalde Antoni Clement que inverteixi diners del Pla de Reactivació Econòmica Local al teatre de l’Ametlla. Les primeres obres d’adequació de l’equipament es van fer però no estan acabades, hi falta el pati de butaques, condicionar acústicament la sala, climatitzar-la, i fer-hi lavabos, ja que actualment s’utilitzen els de la cafeteria. Unes millores que els veïns de l’Ametlla consideren necessàries, tal com ha explicat en una entrevista a Ràdio Berga Ramon Sanz, membre de l’Associació de Veïns (la pots escoltar clicant l’àudio adjunt).
Creuen que per l’Ajuntament de Puig-reig invertir al teatre de l’Ametlla hauria de ser una de les prioritats, ja que és un local on no només s’hi fan els Pastorets en aquestes dates sinó molts d’altres espectacles al llarg de l’any.
L’AMETLLA DISPOSA DE DESFIBRIL·LADOR
Per altra banda, l’Associació de Veïns de l’Ametlla i l’Associació Cultural l’Esplai han comprat un desfibril·lador. Tal com ha explicat Sanz, feia més de dos anys que els veïns reclamaven a l’Ajuntament de Puig-reig la necessitat d’instal·lar un aparell d’aquestes característiques a l’Ametlla de Merola, però la resposta sempre ha estat que no hi havia pressupost. Ara, les associacions han decidit no esperar més i fer un esforç econòmic per poder disposar d’un desfibril·lador, tenint en compte, a més, que un grup de voluntaris van rebre un curset de primers auxilis i van aprendre a fer anar l’aparell. El desfibril·lador ja és a l’Ametlla de Merola, pendent encara de la seva col·locació definitiva però disponible perquè es pugui fer servir en cas de necessitat.

Comentaris