Salvador Juncà és ara l’alcalde de Castellar de n’Hug després de la mort de Josep Orriols

Salvador Juncà és el nou alcalde de Castellar de n’Hug. La mort sobtada a causa d’un infart de l’alcalde Josep Orriols, divendres passat, ha fet que l’equip de govern del municipi hagi hagut de buscar el relleu a l’alcaldia. Fins ara primer tinent d’alcalde, Salvador Juncà, assumeix el càrrec. De fet, ell havia estat sempre la mà dreta d’Orriols, que era alcalde des del 1979, i ara substitueix a Josep Orriols, tot i que és per unes circumstàncies que no agraden, ha dit a Ràdio Berga, “cal tirar endavant el poble”.
Juncà ja portava molt el dia el dia de l’Ajuntament pel fet que Orriols vivia fora però ara en durà totalment el pes, amb la voluntat ha comentat d’acabar projectes que es tenien entre mans, com ara solucionar un problema de goteres al poliesportiu, i fer millores al carrer de la Costa, entre d’altres actuacions.
“Seguirem en la mateixa línia”, ha comentat (a l’entrevista que pots escoltar clicant l’àudio adjunt). Fent feina pel poble. Amb els anys, l’alcalde Orriols en va fer molta, i és que aquest any hagués complert 35 anys com a alcalde de Castellar de n’Hug. Una trajectòria de la qual Salvador Juncà en ressalta per exemple “les actuacions que s’han fet en temes de promoció turística”.
A Josep Orriols, el consistori i el poble va homenatjar diumenge en una emotiva cerimònia. I a més, l’Ajuntament posarà el seu nom en un espai públic del poble que serà “o bé un mirador o un carrer o plaça. S’ha de concretat”, ha comentat Juncà.
Ho decidirà l’Ajuntament, un equip de govern format per quatre membres de CiU i un d’ERC. Ara, Juncà passa de regidor a alcalde i la plaça lliure l’ocuparà una altra persona encara per determinar. A més, hi haurà moviment de carteres. “En els propers dies es faran aquests canvis”, ha concretat Juncà, que sí que ha dit que la regidora Dolors Campoy passa a ser la primera tinent d’alcalde.

X