General

Berga Resort programa una jornada esportiva solidària a benefici de la Creu Roja

El centre esportiu Berga Resort prepara una jornada esportiva solidària per impulsar la venda de cupons per al Sorteig de l’Or de la Creu Roja. Els diners que obté l’entitat venent aquestes butlletes és una de les seves principals fonts de finançament, per això volen fer-ne més promoció i ho faran amb tot un dia d’esport. Berga Resort convida a socis i no socis a participar d’aquesta iniciativa, que es farà el divendres 13 de juny.
Les portes del centre esportiu estaran obertes de les 7 del matí a les 10 de la nit i pagant només 5 euros (que és el que costa el cupó), els visitants tindran una butlleta per al Sorteig de l’Or i, a més, podran fer ús de les instal·lacions de Berga Resort, accedint al gimnàs i a la piscina climatitzada.
Al llarg del dia, s’organitzaran diverses activitats esportives: un sessió d’aquagim (9:30 h), un torneig de pàdel (de 17h a 19h), un partit de futbol de joves contra veterans (19h) i una sessió de zumba (20h). Per inscriure’s a les activitats, només caldrà comprar una butlleta del Sorteig de l’Or. Per a més informació i per fer efectives les inscripcions, es pot trucar al telèfon del Berga Resort, que és el 938211250.
A més, durant tota la setmana del 9 al 13 de juny, els nens i nenes que vagin al Salti Park en podran sortir amb la cara pintada si els seus pares adquireixen una butlleta.
El Sorteig de l’Or es farà el dia 17 de juliol a Bilbao, i els premis principals són 3 milions d’euros per al primer, 1,5 milions per al segon, i 750.000 euros per al tercer.

Comentaris