López Noguera, regidor del PP a Berga, és nomenat vicesecretari d’Organització del PPC a la província de Barcelona

LopeznogueraEl regidor del PP a Berga i president comarcal dels populars al Berguedà, Joan Antoni López Noguera, és el nou vicesecretari d’Organització del PP català (PPC) a la província de Barcelona i adjunt de la vicesecretaria, per tant és la nova mà dreta de Dolors Montserrat Montserrat, vicesecretària d’Organització i també vicepresidenta de la Mesa del Congrés.
El nou càrrec de López Noguera forma part d’un llistat de canvis a la cúpula del PP Català. Els mals resultats a les eleccions europees, amb la fuga de 100.000 vots respecte als comicis del 2009 han forçat a Alicia Sánchez Camacho a renovar el seu equip amb la mirada posada a les eleccions municipals del 2015.

 

De la reestructuració dins del PP Català en destaca que Alberto Villagrasa és el nou president provincial de Barcelona. Manuel Buenaño serà el secretari general provincial i Diego Sánchez el coordinador provincial del PP de Barcelona. L’organigrama es completa amb el nomenament dels vicesecretaris de la província de Barcelona: Joan Antoni López Noguera, Organització; Districtes, Albert Nicolau; Sectorial, Javier Mulleras; Municipal, M. José Díaz; Institucional, Juani Navarrete i Territorial, José Manuel López.
Ara, uns i altres començaran ja a treballar en els nous càrrecs, que Joan Antoni López Noguera compaginarà amb les seves responsabilitats al Berguedà. El repte, segons López Noguera “és reforçar els resultats del PP als municipis, ja sigui augmentant els regidors que tenim als ajuntaments o aconseguint representació, en aquest cas estudiant renovar algunes llistes o reforçar-ne altres. Volem encarar amb garanties les eleccions municipals, molt importants per nosaltres”, ha dit.

X