Puig-reig i la Pobla de Lillet celebren aquest cap de setmana la Festa Major

‘Puig-reig, l’herència de Guillem de Berguedà als templers’, és l’espectacle que es representarà aquesta nit a Puig-reig, en el marc dels actes de la Festa Major. El muntatge, que es fa cada dos anys, és un dels plats forts de la Festa Major de Puig-reig, tal com ha destacat i detallat la regidora de Festes, Carme Rosell. (Escolta l’entrevista clicant l’àudio adjunt).
És un dels actes de la Festa Major de Puig-reig, entre molts d’altres que s’estan fent aquests dies a la població, pensats per a totes les edats i per a tots els gustos: ahir correfoc i concert, avui activitats esportives, també hi haurà balls, castellers… Propostes diverses i variades que segueixen durant tot aquest dissabte, diumenge, dilluns i dimarts es clourà amb la tornaboda. (Podeu consultar tots els actes i els horaris a l’arxiu adjunt).
FESTA MAJOR DE CINQUAGESMA A LA POBLA DE LILLET
I no només Puig-reig celebra aquest cap de setmana la Festa Major. També a la Pobla de Lillet fan festa grossa amb la Cinquagesma. S’han programat diferents actes per aquests dies, amb fi de festa dilluns, 9 de juny, dia de la tradicional dansa de Falgars. (El programa d’actes el podeu consultar a l’arxiu adjunt).

X