Els atletes Núria Picas i Pau Bartoló participen al vídeo de la campanya L’Esport per la Independència

L’atleta de muntanya establerta a Berga Núria Picas, campiona del món de curses de muntanya; i el també corredor i preparador físic d’Avià Pau Bartoló participen en un nou vídeo per fomentar la participació a la consulta del 9 de novembre. El vídeo de la campanya L’Esport per la Independència s’ha fet públic aquest matí, i l’han impulsat la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes.
Els protagonistes del vídeo són esportistes catalans de diferents disciplines i utilitza els valors de l’esport per engrescar la gent a participar en el procés que viu Catalunya. Expressa la idea que “El 9 de novembre ja ha començat” i que cal estar preparats per tots els reptes que vindran en els propers mesos, així com també destaca el valor del treball en equip. No només s’adreça a gent del món de l’esport sinó a la població de Catalunya en general, amb l’objectiu de ser un element motivador de cara a les properes grans cites del país, l’11S i el 9N.
El vídeo compta amb la participació de diversos esportistes que han manifestat el seu suport a la campanya L’Esport per la Independència. A part de Picas i Bartoló, hi apareixen altres esportistes de renom com Enric Masip (excapità i exsecretari tècnic del Barça d’handbol); Jofre Mateu (exjugador de futbol del Barça, Espanyol i Girona); i entre d’altres, Marc Puigbert o Nil Baró (jugadors de la Santboiana i de la selecció espanyola de rugbi).
L’audiovisual, produït per The Catalan Project, ha estat dirigit per Ferriol Tugues i realitzat per Santi Gila. Hi ha col·laborat l’Ajuntament de Barcelona, BSM, Bonpreu-Esclat, la Federació Catalana de Futbol i el CE Europa.

X