General

Un xoc frontal entre dos turismes a la C-62 a Sagàs provoca tres ferits greus

Tres persones van resultar ferides greus ahir diumenge a la tarda en una col·lisió frontal entre dos turismes a la C-62, l’antiga C-154, al punt quilomètric 23,5, a l’alçada de Sagàs, en direcció Berga, pels voltants de les 6 de la tarda, segons han informat el Servei Català de Transit i els Bombers de la Generalitat de Catalunya.
Els ocupants accidentats dels vehicles eren una senyora de Berga de 70 anys, que va ser traslladada a l’Hospital de Manresa amb politraumatisme a les extremitats, una senyora de Sant Cugat del Vallès de 65 anys, amb politraumatisme a les extremitats i un cop al pit, hospitalitzada a l’Hospital de Vic, i un home de Sant Cugat del Vallès de 61 anys, també amb politraumatisme, que va ser portat a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Dos dels tres ferits havien quedat atrapats i van haver de ser retirats de l’interior del vehicle.
En l’accident hi van treballar cinc dotacions de Bombers, quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter del SEM. A conseqüència de la topada es va tallar el tram en qüestió de la carretera C-62 en els dos sentits de la marxa, fins a les 8 del vespre.

Comentaris